Lite av varje

Senaste veckan har aktiviteten var liten på bloggen för min del.

Huset
Vi har bland annat flyttat in i huset i Tallboda nu och datorn har inte varit igång på flera dagar, så jag har bara gjort småuppdateringar via mobilen. Det har varit mycket med flytten och vi är långt ifrån iorning ännu. Men det kommer. Vi ser ingen anledning att stressa. Vi tar en sak i taget och bor in oss lite. Ikväll ska vi skruva upp en skänk så att vi kan få upp lite mer saker i den. Sen har vi sängen att ta tag i också. Det kommer bli kanonfint när det är klart. 🙂

Denna vecka
Förutom att det är en massa saker att packa upp och fixa med hemma så ska jag hinna med att träna också.
Måndag: Lätt joggingpass i spåret hemma
Tisdag: Vila, ev ngt lättare pass
Onsdag: Vila
Torsdag: Blodomloppet, 10 km
Fredag: Styrkepass överkropp
Lördag: Långpass löpning alt cykel
Söndag: Löpning eller cykel

Jag känner att jag fortfarande är lite halvt ofokuserad och inte vet vad som händer, så jag har svårt att planera. Men jag har som mål att få 4-5 träningsdagar denna vecka i alla fall. Det ska gå!!! 🙂

Hur går det för er med utmaningen???
Jag ska ta mig en utvärderare imorgon så får vi se hur jag ligger till!!!

5 reaktion på “Lite av varje

  1. Har endast 8 min planka och 55 burpees kvar.. 🙂

    Hur går det med fin planka? Har du sparat alla minutrar till sista dan? 😉

  2. Haha nej jag har inte sparat alla minutrar. Jag har en del kvar, men redan mindre än sist. Det får bli ett litet ryck nu i veckan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *