Göteborgsvarvet

Idag har jag varit i Göteborg och tittat på Göteborgsvarvet. Jag var inte anmäld i år och det har stört mig lite ibland. Men av personliga skäl var det inte aktuellt att anmäla sig i höstas och sen var loppet fullt. Men det var många andra som skulle springa ju. Dryga 45 000 personer stod på startlinjen och flera av dem kände jag 🙂 En av dem var Jocke som fick startplatsen av oss i trettioårspresent. Daniel hade också en startplats men valde att spara knät. Smart drag tror jag. Han passade på att handla lite träningspryttlar på mässan dock.

Jag hejade på Mickan (en gammal vän från Liu), Erik (en nuvarande kollega), Erik (en gammal kollega), Becca, Masse och så Jocke. De kämpade på bra allihopa. Förutsättningarna var betydligt bättre i år mot förra året. Jag sprang då och det var hemskt verkligen. Värmen tog kål många då. I år sattes det banrekord i både dam- och herrklassen.

Här kommer en kavalkad av bilder som jag uppdaterar en annan dag.

20110521-211828.jpg

20110521-211839.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *