Clas Björling

Ikväll har jag fått möjlighet att gå på föreläsning med Clas Björling. Föreläsningen är ett samarbete mellan Global invest och idrottsföreningen NocOut.se och den har temat ”Från Utbränd till Ironman”. Det ska bli intressant att se vad han har att berätta. Jag tror att hans historia är mycket intressant. Skriver mer om detta efter föreläsningen.

Lite kuriosa: Min kompis David köpte hans gamla tempocykel för drygt två år sedan. Jag, David, min syster och hennes sambo var på väg upp till Dalarna för Vasaloppsveckan och skulle ta vägen förbi Mockfjärd hemma hos Björling för att hämta den. Grabbarna gick in för att hämta cykeln, men jag och Cissi stannade kvar i bilen. Ute var det bitande kyla och bilen blev snabbt kall. Där satt vi och väntade och väntade, medan grabbarna stod inne och pratade triathlon. En timma senare kom de ut och då var inte vi jätteglada precis. Att vi skulle gå in efter dem när vi började frysa fanns hade vi inte en tanke på… Här kommer bilden på cykeln som vi sitta i bilen och frysa för. Visst ser den snabb ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *