Tungt intervallpass

Eftersom jag vilade igår så var det intervaller som gällde idag istället. Till min stora glädje hörde Lotta av sig och undrade om jag skulle springa idag eller inte. Så vid 20 gav vi oss av mot spåret. Jag hade ju ätit bara en knapp timma innan och kände redan innan att det kunde blir en slitsam och illamående historia. Men ut skulle jag. Det som stod på schemat var 6 stycken 1-minutersintervaller med gå- eller joggvila mellan. Intervallerna gick ganska ok även om de var lite tyngre än vanligt. Under nedjogg fick jag håll och lite illamående. Maten stod mig lite upp i halsen. Men så kan det vara. Bättre att träna så än att inte träna alls. Totalt blev det 7,1 km på 43:30 min ungefär

Vi hade egentligen tänkt åka till Vidingsjö för att vara med på Lidingöloppet on Tour. De hade gratis föreläsning om skador och sedan gemensamt träningspass efteråt. 10 km i olika fartgrupper. Men Daniel har vilodag idag och jag hade intervallpass inplanerat. Vi hade ju kunnat åka dit och inte träna, men vi hade lite ärenden att göra så vi hoppade över det idag. Dock kommer de tillbaka 8 juni igen och då handlar föreläsningen om träning. Så boka in i kalendern och häng med!!!

Imorgon blir det en morgonpromenad igen. Med P3-dokumentär i öronen och vårsol i ögonen förhoppningsvis!!!

Sov gott!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *