Allra käraste syster…

Nummer två ut i rampljuset är en person som imponerade starkt på mig under årets första månader. En person som har visat prov på stark motivation och beslutsamhet. I mars för ett år sedan kom hennes lilla prins till världen. Den sötaste av prinsar och hon är den bästaste av mammor och den mest fantastiska av systrar.

Efter graviditeten gick hon inte ner mer än några kilon. Så bestämde hon sig för att ta tag i det och den 1 januari i år käkade vi en nyårspizza med henne sen körde hon igång med Itrims rivstart den 2 januari. Idag, några månader senare, månader med Itrims måltidsersättningar, shaker, bars, soppor och allt möjligt, äter hon nu vanlig mat igen. Omkring 20 kg lättare och jättefin. Hon har alltid varit fin. Men nu ser hon hälsosam och fin ut på ett annat sätt. Hon har några kilon till hon vill gå ner, men vem har inte det 😉 Nu har hon kommit igång med träningen på ett helt annat sätt. Med nya löparskor inköpta har hon nu börjat springa igen. Jag ser fram emot att både träna och genomföra lopp med henne.

Hon är inspration för mig och jag önskar lite att hon hade haft tid att skriva ner sina upplevelser. Vissa dagar när jag har pratat med henne har det varit motigt. Hon har haft ont i magen och varit så hungrig att hon vill gråta. Och så har hon samtidigt varit världens bästa mamma åt sin lille son som flänger runt och kräver uppmärksamhet som aldrig förr. Ändå har hon bitit ihop och klarat det med bravur. Hon har tittat på när hela familjen med våra föräldrar smaskat pizza och hon har varit på 3 rättersmiddag med vänner och tittat på när alla andra äter. En gång i januari ringde jag henne, det hade precis snöat en del. Hon väntade på att hennes sambo skulle komma hem från jobbet. Då ska jag gå ut och skotta när han äter, sade hon, för jag klarar inte av att se honom äta. Det är för jobbigt för jag är så hungrig. Det säger en hel del om hennes vilja av stål under de här veckorna…

Nu har det gått ett tag och vikten står still. Vilket i sig är en bedrift när man går på så extrem diet. I juni är det dags för tjejvättern för henne och en kompis. Jag ska stå bredvid och heja som aldrig förr. Det kommer gå galant!!!

Jag älskar dig syster! Du är bäst!!!

Här kommer en efterbild som jag vet att jag får lägga upp. Jag har inte fått ok på någon förebild, så det lägger jag bara upp efter hennes godkännande 🙂

11 reaktion på “Allra käraste syster…

  1. Ja du syster, inte utan att man blir fundersam på vad man gjort egentligen. Man är så inne i de så man reflekterar inte så mkt…. tack för många fina ord!! Det är även din förtjänst… hur många gånger har du varit barnvakt när ja har tränat??

  2. Pingback: Cykeltur med Lillstrumpa « Mitt Aktiva Liv

  3. Pingback: Fantastiska Lotta | Mitt Aktiva Liv

  4. Ha ha så där ser jag inte ur längre.. Kan du skriva ur den bilden son motivation att bli av med en ny omgång graviditetskilon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *