Önskemål till majutmaningen?

Nu är det snart dags för majutmaningen. Någon som har kommentarer på aprilutmaningen eller önskemål inför maj innan jag spikar den? Bara att kommentera detta inlägg så ska jag se vad jag kan göra…

14 reaktion på “Önskemål till majutmaningen?

 1. Ok, jag får ju erkänna att jag varit dålig på det mesta i aprilutmaningen men jag kommer igen i maj. Behöver få bort fluffet på nedre delen av magen och så någon övning för dubbelhakan och gäddhänget 😉

  Testade förresten zucchini pastan idag. Mycket smaskigt!

 2. Ok, jag får ju erkänna att jag varit dålig på det mesta i aprilutmaningen men jag kommer igen i maj. Behöver få bort fluffet på nedre delen av magen och så någon övning för dubbelhakan och gäddhänget 😉

  Testade förresten zucchini pastan idag. Mycket smaskigt!

  • Huvudsaken med aprilutmaningen är att du tränat mer än du hade gjort utan den. 🙂 Då är jag nöjd. Gällande gäddhängen kommer nog en av mina hatövningar i maj: dips!!!

  • Självklart 🙂 jag har faktiskt tänkt det. Skoj att det inte bara är jag som vill ha det 🙂 Utfallsgången är ju bra löpstyrka också.

  • Självklart 🙂 jag har faktiskt tänkt det. Skoj att det inte bara är jag som vill ha det 🙂 Utfallsgången är ju bra löpstyrka också.

 3. Tåhävningar tycker jag är bra 🙂 Jag röstar för att uppgradera utfallsstegen till ett visst antal löpskolningspass under maj. Utfallssteg är en bra övning man bör ha med i passet, men med fler alternativ får man större omväxling och bredare nytta. Både prestationsmässigt och ur skadesynpunkt.

  ..och gärna ett testlopp med jämna mellanrum så man ser framstegen tydligt 🙂 Upplägget där kanske är svårt att få till på ett bra sätt, men bara att ha en tid som man kan se huruvida man förbättrar eller inte skulle jag tycka var motiverande. 5km kanske, så blir det ett bra tempopass dessutom 🙂
  Om möjligt kan man t.o.m springa testloppet samtidigt och få till en liten minitävling. Den som förbättrar sig flest sekunder sen förra testrundan får bada medan resten sjunger någon fånig låt ;P Tävlingsnerver och draghjälp kan få en att pressa ut det där sista lilla extra 🙂

  Till juni sen så kan någon leta upp en vettig mosse för grislöpning 😛

  • Kanon Tor! Tack för önskemål. Ska hitta en bra balansgång mellan löparna i utmaningen och de som inte springer lika mycket. Det ska nog gå 🙂

   • Jag gillar Tors idéer förutom det där med grislöpning i en mosse. 🙂

    Det kanske går att få in testloppstanken oavsett om man tränar löpningen eller ej? Att göra samma sak varje testtillfälle och se om man förbättrar sig?

 4. Tåhävningar tycker jag är bra 🙂 Jag röstar för att uppgradera utfallsstegen till ett visst antal löpskolningspass under maj. Utfallssteg är en bra övning man bör ha med i passet, men med fler alternativ får man större omväxling och bredare nytta. Både prestationsmässigt och ur skadesynpunkt.

  ..och gärna ett testlopp med jämna mellanrum så man ser framstegen tydligt 🙂 Upplägget där kanske är svårt att få till på ett bra sätt, men bara att ha en tid som man kan se huruvida man förbättrar eller inte skulle jag tycka var motiverande. 5km kanske, så blir det ett bra tempopass dessutom 🙂
  Om möjligt kan man t.o.m springa testloppet samtidigt och få till en liten minitävling. Den som förbättrar sig flest sekunder sen förra testrundan får bada medan resten sjunger någon fånig låt ;P Tävlingsnerver och draghjälp kan få en att pressa ut det där sista lilla extra 🙂

  Till juni sen så kan någon leta upp en vettig mosse för grislöpning 😛

  • Kanon Tor! Tack för önskemål. Ska hitta en bra balansgång mellan löparna i utmaningen och de som inte springer lika mycket. Det ska nog gå 🙂

   • Jag gillar Tors idéer förutom det där med grislöpning i en mosse. 🙂

    Det kanske går att få in testloppstanken oavsett om man tränar löpningen eller ej? Att göra samma sak varje testtillfälle och se om man förbättrar sig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *