Funktionell träning – check

Idag har det blivit ca 5-6 timmars arbete i vedhögen hos mamma och pappa. Jag har kluvit veden. Visserligen med vedklyv med det blev ju en del lyft. Svetten rann, vädret var fantastiskt och jag blev trött som bara den. Planen var egentligen ett lätt löppass enligt programmet idag. Men när det erbjuds funktionell styrketräning i dess naturliga form får man faktiskt prioritera om. Kroppen har fått sig ett ordentligt arbetspass idag och inatt kommer jag sova gott. Löpningen tar jag imorgon bitti innan nästa pass i vedhögen.

Väl inne gjorde jag ett pass med styrka till aprilutmaningen. Först blev det 4 min plankan och 65 armhävningar. När jag skulle regga på funbeat såg jag att Lotta hade kört 5 min plankan. Det blev jag såklart peppar av och vips låg jag på golvet igen. Totalt blev det plankan 5 min 30 sek och 100 armhävningar. Mina armar är som spaghetti och imorgon kommer jag känna smärta!!! Förresten har träningsvärken efter core-passet kommit idag. Så jag har redan ont!!!

Nu är det sovtajm! Daniel hälsar God Natt!!!

20110422-224831.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *