Vart tog den vägen?

Jag fårstår inte riktigt hur detta gick till. Förra onsdagen gjorde jag totalt 4 minuters plankan och hade en hemsk träningsvärk i flera dagar. Igår gjorde jag 4 minuter plankan och säkert minst 500 sutups i olika former under core-passet. Men jag känner nästan inget alls i magen. Och då smärtade verkligen magen igår. Det kanske kommer under dagen 🙂 eller så kanske man kan bota träningsvärk med lite godis som jag åt igår kväll.

Core-passet igår gjorde att jag klarade av första målet i aprilutmaningen.

Målet för rygglift i april uppnått

Idag är sista dagen på jobbet inför 4 dagars ledighet. Om jag vill har jag en del att jobba med i helgen också, men det känns liksom inte samma sak när man sitter hemma och inte måste. Idag blir vi bjudna på påsklunch på jobbet. Jenny och Zebastian fixar och donar och det uppskattas starkt från min sida. Jag hoppas Jenny har klätt ut sig till påskkärring. Det vore lite spännande.

Imorgon bär det av till Värmland och mina föräldrar i Degerfors. Pappa ringde för 20 minuter sedan och undrade när vi kommer. Han hälsade att vi skulle ta med arbetskläder istället för träningskläder, för det är arbete i trädgården som gäller. Det är ett skönt sätt att trötta ut sig på det också. Men träningskläderna packas allt ändå. 8-10 km ska avklaras på lördag är planen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *