Lycka och välgång

Igår gifte sig mina kära vänner Andreas och Emanuel i Lindvallen, Sälen. Önskar man hade kunnat vara där med dem på deras stora dag! Men jag kommer på bröllopsfesten! Lita på det.

Jag önskar dem stor lycka som gifta och hoppas det varar tills döden skiljer dem åt. Andreas har jag känt länge och han var en gång i tiden en flitig besökare i Linköping. Sen när han träffade Emanuel fick jag lära känna ytterligare en toppenkille. Deras hem i Stockholm var under en period för ett par år sedan mitt andra hem när jag jobbade i Sthlm.

Ni är toppen killar!!!

2 reaktion på “Lycka och välgång

  1. Tack för fina ord =)
    Vi längtar redan efter festen i september och det skulle så klart vara kul att ses även innan den, kanske en skön grillkväll under våren?

    KRAM!

    • Ja det tycker jag absolut!!! Vi flyttar ju till hus om en månad också och det ska bli fantastiskt!!! Men vi kan ju försöka styra upp en helg i sommar. Vad gör ni i påsk? Är ni i Dfs ngt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *