Somnar i Schweiz

Idag vaknade jag i Sverige och ikväll kommer jag somna i Schweiz. Vi åker dit på konferens med jobbet. Det blir en del skidåkning också och det ser jag fram emot. Det har inte blivit någon utförsåkning än i år. Jag är inte så duktig men åhh så skoj det är. Lite klurigt med kläder där nere när det är så sent. Men det löser sig nog. Träningskläderna är packade och målet sommarutmaningen klassisk på Funbeat lördag eller söndag morgon innan frukost. 5 km löpning blir det då.

Funbeat.se är ett tips för er som vill ha koll på er träning. Det är en träningsdagbok på nätet kortfattat förklarat. Ett tips är att söka på Sommarutmaningen bland grupper. Det är en liten tävling man själv kan utföra. Den finns i två varianter, klassisk och trail. Jag kör båda i sommar! Häng på!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *