Morgonlöpning

Som jag redan nämnt tidigare blir denna vecka en lite speciell vecka ur träningssynpunkt eftersom jag är bortrest torsdag-söndag. Vi åker lite senare idag och det innbar ju faktiskt att jag hann med ett träningspass nu på morgonen. Eftersom det blir lite tight att hinna med långpasset i schemat på lördag (om jag inte väljer att stå över skidåkningen vilket jag inte vill) så tog jag det idag istället. Jag kom med andra ord tillbaka från en runda på 12 km precis. Jag fick skjuts till jobbet med packningen, käkade lätt frukost där och gav mig iväg. Det kändes att det var morgonlöpning. Jag var lite seg i kroppen men jag hittade ett skapligt tempo som jag kunde hålla mest hela tiden. Jag piggnade till på slutet och jag kommer säkerligen känna mig pigg och och glad hela dagen.

Morgonträning var ett tag sedan jag körde, med undantag för förmiddagsträningarna på helgerna. Men det är verkligen något jag kan rekommendera. Jag ska försöka öka de träningspassen här framöver, t ex genom transportlöpning till jobbet.

Jag har träningsvärk i magen efter plankan igår. Härligt och bra att den tar när man sliter. Jag måste få bättre rutin på plankan. Jag ska, jag ska, jag ska!!!

Nu blir det makrill med tomatsås, dusch och sen avresa mot Arlanda om ett par timmar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *