Daniel

Först ut i rampljuset blir min sambo Daniel. Han är den person jag lever mitt liv med. Vi träffades för lite mer än 2 år sedan och har nog insett att vi är lika galna och knäppa båda två för att stå ut med varandra.

Daniel och jag har ett stort gemensamt intresse och det är träningen. När vi träffades höll han på med kickboxning plus att han sprang lite. Den perioden sprang jag ganska mycket själv och vi började springa tillsammans. Även om jag då hade en liten chans att orka med honom på långdistanspass i början så har jag inte en chans nu. När han slutade med kickboxningen började vi träna mer tillsammans. Min systers sambo (Per) som nog kan räkna sig till skaran triathleter med 3 fullföljda Järnmannen-tävlingar inspirerade nog en hel del också. Nu är det just Järnmannen som ligger i fokus för Daniels del. Han har det senaste året haft problem med ett knä, men nu ser vi ljuset i tunneln och han har äntligen kunnat börja springa igen. Hösten och vintern har fokuserats på simningen och där har det verkligen gått framåt. Han verkar ha hyfsat lätt för det mesta han gör i idrottsväg.

Så även om han numera tränar mer med Per än med mig så är han ändå en av de som peppar mig mest när det gäller träning. Jag vet att han står med hejarop när jag ger mig iväg och färdig mat när jag kommer hem, jag försöker göra samma sak för honom.

Livet vore bra mycket tråkigare utan Daniel!!!

3 reaktion på “Daniel

  1. Pingback: Fantastiska Lotta | Mitt Aktiva Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *