15 sekunder i rampljuset

Jag har tänkt börja med ett litet tema på min blogg närmsta tiden. Det handlar om de personer som på något sätt bidrar till det aktiva liv jag lever. Personer som jag blir peppad och inspirerad av. Personer jag tränar med och som jag umgås med. Personer som ligger mig varmt om hjärtat. Så håll utkik, här kommer snart synas fler personer än jag. Vissa av dem har jag redan skrivit om, andra är personer som påverkar mig mer än det kanske syns här. Kanske ska tillägga att alla kort som jag lägger på personer har jag fått ok på innan, antingen från dem själva (eller deras föräldrar om de är för små). Undantag för eventuella bilder på folksamlingar eller liknande.

Om ni som läser bloggen är nyfiken på någon person jag skriver om kan ni alltid önska en presentation 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *