Trött efter hård arbetsdag

Idag har varit en intensiv dag på jobbet. Flera saker som var tvungna att vara klara idag. Och jag har precis blivit klar med det sista. Det blev dock med en kortare lunch och inga fikaraster. En enda liten sak som jag måste göra ikväll, men annars är det skönt att slippa jobba övertid. Dock hade jag tänkt träna på lunchen, men mycket jobb och att jag inte kände mig helt pigg gjorde att jag avvaktade med det. Jag känner mig typ så här nu.

Jag är kvar på jobbet och ska nu byta om och ge mig ut på en runda på 6 km nu. Sen ska jag cykla hem. Så slipper jag det jobbiga med att behöva ge mig ut igen när jag väl har kommit hem. Ibland går det hur bra som helst. Men dagar som denna när man är trött och det regnar kan det vara motigt och den risken vill jag inte ta. Från och med torsdag får Jenny springa 6 km med mig så jag ska reka en liten runda inför det också. 🙂

Lunchen idag bestod av sallad med bulgur, falafel, broccoli, majs, sallad, tomat, gurka och fetaost. Mycket gott!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *