Roligt med överraskningar :)

Det blev ett bra pass idag med frisk luft efter regnet. 6,4 km på 37 minuter är ett ganska lugnt pass. Men det var också det som träningsprogrammet bestod av idag. Det känns verkligen bra med ett träningsprogram att följa. Det piskar mig liksom att verkligen ta mig ut. Direkt efter passet satte jag mig på cykeln och trampade hemåt snabbt. Där väntade en tom lägenhet eftersom Daniel var och simmade en sväng.

Jag började med maten som idag bestod av stekt lax med vitlök, chili och lime. Till det åt vi sallad med bladspenat, tomater, gurka, paprika, majs, sockerärtor, sparris och parmesan. Riktigt smaskigt och kolhydratsfattigt så här på kvällskvisten.

På vägem hem från träningen stannade Daniel och handlade lite till maten och när han kom hade han köpt presenter. Underbart med överraskningar när man anar det som minst. Och han vet verkligen vad jag uppskattar. Träningstidningar och böcker 😀

En reaktion på “Roligt med överraskningar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *