En vecka med utmaning

God förmiddag!

Måndag igen och en ny vecka har precis startat. Fullt ös på jobbet, massa saker som behöver betas av innan månadsskiftet. Det är även veckan då två utmaningar börjar för min del. Dels påbörjar jag träningsprogrammet för halvmaran idag (med vilodag gällande löpningen) och så börjar min aprilutmaning på fredag. Hittills är vi 7 personer som kommer köra utmaningen men jag hoppas vi blir några till. De som har sagt att de hänger på är Daniel, Linda, Susen, Erik, Erika, Jenny och så jag själv. Jag vet att det kommer vara blandat mellan vilka som kör konditionen som löpning eller räknar minutrar. Men det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är ju att man gör något av det.

Veckans träning
Måndag: Spinning
Tisdag: Löpning 6 km + styrka
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning (lunchjogg med Jenny), 6 km + styrka
Fredag: Spinning
Lördag: Löpning, 10 km
Söndag: Vila
Kost: Ska försöka skärpa mig lite med godsakerna i veckan. Generellt äter vi väldigt bra, men jag älskar ju vissa onyttigheter. Ska försöka ta en dag i taget och undvika dem helt enkelt.

Förra veckans träning
Förra veckan följde jag planen nästan helt. Det blev stavgång till jobbet på onsdagen fast det inte var något planerat. Söndagen blev vilodag fast jag hade tänkt styrketräna. Måste bli lite bättre på att få in styrketräningen. Aprilutmaningen kommer bidra till att få med styrkan i samband med löppassen har jag tänkt.

Ha det gott!!!

En reaktion på “En vecka med utmaning

  1. Å vad kul att du bloggar! Ska jag Absolut följa, och gulligt att du länkar till oss la till dig med. Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *