Sugen på en utmaning?

Frågan  om motivation kommer ofta upp. Vad är det som gör att vissa verkligen tar sig ut på sina träningspass 5 gånger i veckan? Svaret på den frågan är ju individuell. Alla är vi olika och det gäller att hitta sitt eget sätt att motivera sig. Jag ska nu försöka dra med er och inspirera er på mitt sätt. Hoppas jag får följe av några på vägen.

Jag gillar att ge mig själv mål och utmaningar. Det finns en speciell känsla i att lyckas med något man planerat och siktat in sig på. Att lägga ut det officiellt och inte bara sätta upp målen för mig själv är också ett sätt för mig att bli peppad. Man vill ju inte misslyckas inför alla andra 🙂 Det viktigaste är inte att komma först, men det är viktigt att nå det man har som mål. Det gäller då att sätta upp rimliga mål såklart.

För att verkligen nå mina mål kommer jag varje månad ge mig själv och alla andra som vill en utmaning som jag sedan kommer redovisa här i bloggen. Första startar 1 april och den finns under min flik för utmaningar. Så nu utmanar jag alla som läser detta att hänga med och köra med mig april månad!!!!!! Kom igen, det blir kul!!!

Ska även tillägga att idén till utmaningar inte är min egen. För ett år sedan körde jag en utmaning i mars som en tjej skapade på en annan blogg. Jag gillar denna blogg och brukar läsa den någon gång i veckan. Jag bjuder er på länken och hoppas inte hon misstycker: http://atatranakampa.shapemeup.se/.

Ha det gott i vårsolen!
Ikväll blir det spinning och sedan våfflor eftersom det är våffeldagen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *